”Uppdragshanteringen gör oss snabbare och mer proaktiva”

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Forefront Consulting är verksamhets- och it-konsultbolaget med en snabb organisk tillväxt sedan start. Idag har de drygt 400 anställda och kontor på sju orter. Forefront Consulting använder Cinode som verktyg samt affärsstöd för att spara tid, stötta medarbetare och ta fram underlag till strategiska frågor för fortsatt tillväxt.

Cinodes smarta verktyg för konsultbolag hjälper Forefront med allt ifrån hantering av kandidater under rekrytering till att ge management en överblick av affärsläget. Alla nyckelfunktioner som inte hanteras i finansiella system sköts i Cinode. Forefront har tack vare Cinode uppnått:

  • Snabb sökbarhet som stöd vid upphandlingar och offertarbete.
  • Snabbare onboarding och ökat internt samarbete.
  • Översikt av kompetenser och uppdrag.
  • Attraktiva konsultprofiler enligt varumärkets riktlinjer.
  • En högre effektivitet.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *