Förlitar ni er fortfarande på magkänsla snarare än data när ni matchar konsulter?

oktober 4, 2023 · Cinode, Konsult

Skrivet av: Mattias Loxi

Hur väljer ni rätt konsult för rätt projekt i ert konsultföretag? Matchningsprocessen i ett konsultbolag är avgörande för att vara framgångsrik, både när det gäller finansiella siffror men även för personalomsättningen.

Vem blir tilldelad konsultuppdraget? Är det den som du känner bäst eller den som råkar vara tillgänglig? Varje projekt är unikt. Genom att använda data som tar hänsyn till era specifika behov kan ni enklare och snabbare matcha era projekt och förfrågningar mot tillgängliga färdigheter och personliga ambitioner.

Hitta rätt kompetens, oavsett om de är anställda, underkonsulter, kandidater eller partners. Och framförallt välj den konsult som är bäst lämpad till uppdraget.

Matchningsfunktionen i Cinode

I Cinode arbetar sälj och leverans i en gemensam pipeline vilket gör att alla inblandade har en och samma helhetsbild över vilka uppdrag och projekt som kommer in och ska ageras på.

Med matchningsfunktionen ser du drömuppdrag, kompetenser och självklart även tillgängligheten. Ta även hänsyn till självkostnadspris, ort och utbildningsplaner med mera. Hittar du inte rätt medarbetare? Sök bland dina underkonsulter, partners eller avisera ut externt.

Genom att ha all information i samma plattform blir ni betydligt snabbare och tar rätt beslut för såväl hela organisationen som den enskilda medarbetaren.

💡Lär dig mer om matchningsfunktionen i Cinode i videon nedan!

Läs mer om hur Vincit väljer rätt konsult

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg