”För mig är Cinode allt jag behöver”

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Agreat är konsultbolaget från Göteborg som vuxit extremt snabbt och samtidigt skapat riktigt goda resultat. Med Cinode har de fått en plattform skräddarsydd för konsultföretags behov som stöttar tillväxt, lönsamhet och transparens.

Konsultbolagets snabba tillväxt har ställt krav på struktur och möjligheten att dela information mellan medarbetare för att säkra hög delaktighet.

I videon berättar Agreat varför de gillar Cinode och hur verktyget stöttar deras fortsatta tillväxtresa.

Agreat utmärkte sig i Konsultkollen 2019 som konsultbolaget med högst omsättningstillväxt i analysen av över 200 konsultföretags bokslut. För er som är nyfikna på Agreat’s framgångsrecept kan jag varmt rekommendera intervjun där ledare inom bolaget delar med sig av många tips. Du hittar intervjun här.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *