Cinode är för tredje året i rad stolt sponsor till Team Rynkeby

december 13, 2022 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetscykellag som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar och deras familjer. Cinode är hedrade över att för tredje året i rad uppmärksamma och stötta den livsviktiga insamlingen.

I Sverige stödjer Team Rynkeby Barncancerfonden och Barnhjärnfonden

– Forskningen behöver mer pengar för att kunna bekämpa barncancer. Team Rynkebys insamling och arbete för att öka medvetenheten om barn med allvarliga sjukdomar är så viktig. Självfallet vill vi stötta dem, säger Mattias Loxi, medgrundare och marknadschef på Cinode.

Cyklar över 1 200 kilometer

Välgörenhetsorganisationen grundades 2002 i Danmark. Deltagarna är indelade i olika lag och tillsammans cyklar de till den franska huvudstaden.

Idag består de av 2026 cyklister och 538 servicedeltagare fördelade på 62 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland, Schweiz och Belgien. 

Under största delen av ett år ska deltagarna inte bara klara av att cykla dryga 1 200 kilometer till Paris. De förpliktigar sig också till att göra en insats för att samla in pengar till barn med allvarliga sjukdomar.

– Vi känner oss hedrade över att få vara en del av insamlingen och önskar Team Rynkeby stort lycka till, säger Mattias Loxi.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg