Vilka drömuppdrag har dina konsulter?

Maj 12 2022 · Cinode, Konsult

Skrivet av: Mattias Loxi

Har du koll på vad dina konsulter vill och hur deras framtida ambitioner ser ut? Med Cinodes funktion ”Drömuppdrag” blir det enkelt för medarbetarna att beskriva uppdraget de helst vill ha. Givetvis finns informationen även i matchningsvyerna.

En stark ledare skapar de rätta förutsättningarna för att medarbetarna ska kunna vara engagerade. Detta leder i sin tur till ökad produktivitet och bättre lönsamhet. Men hur når ni dit? Och hur kan företagsledningen, cheferna och medarbetarna stärka känslan av delaktighet inom verksamheten?

Medarbetaren beskriver sitt drömuppdrag

På Cinodes plattform har ni all kunskap samlad, sökbar och presenterad. Med rätt kompetens får ni såväl bolaget som den enskilde individen att växa.

Det är väldigt enkelt för era talanger att synliggöra sina framtida mål. I Cinodes funktion Drömuppdrag beskriver konsulten med egna ord sitt perfekta uppdrag. Texten presenteras både på medarbetarsidan, men framför allt i matchningsvyn med hänsyn till både matchning av kompetens och aspekter som tillgänglighet samt vad konsulten vill.

Säljaren kan i själva matchningsögonblicket se om uppdraget liknar konsultens drömuppdrag. Funktionen förenklar såväl matchningen av kompetens som tillgänglighet och ambition.

Beskriv dina drömmar för samtliga inom organisationen. Du hittar funktionen under respektive medarbetare genom att klicka på ”Profil”.

Stjärnmärk kompetenser i drömuppdrag

Dessutom finns möjligheten ”stjärnmärkning” på kompetenser (som går att nivåsätta på en skala från 1 till 5). Med denna funktion kan konsulten förtydliga vilka kompetenser hen vill utveckla och arbeta med.

Dessa syns även vid sökning, kompetensrapport samt matchning.

Konsulten stjärnmärker önskade kompetenser att utveckla och arbeta med.

Engagemang för lönsam företagskultur

På vilket sätt är denna funktion viktig i ert dagliga arbete? Att bygga sitt varumärke handlar om att skapa engagemang inifrån och ut. Detta arbete tar vid med medarbetarna som utgångspunkt.

I ett stort konsultbolag där säljarna säljer konsulter från andra grupper, alternativt från annan ort eller på distans, blir det svårt och tidskrävande att hålla sig uppdaterad på konsulternas drömuppdrag.

Med Cinode Drömuppdrag sporras era talanger att synliggöra sina erfarenheter, kompetenser och ambitioner. Detta möjliggör för personlig utveckling, transparens och samtidigt bygger ni delaktighet inom ert företag. Nöjda medarbetare är mycket värdefulla ambassadörer som talar gott om sin arbetsplats. Detta stärker givetvis era chanser att attrahera nya talanger och förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Vill du också få översikt över alla drömuppdrag?

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg