Snabb tillgång till extern kompetens avgörande för er tillväxt

Kundernas krav på att snabbt få rätt kompetens vid rätt tidpunkt blir avgörande för att vinna affären. Att enbart förlita sig på er egen leveransförmåga gör att ni missar affärsmöjligheter. Nyttja istället nya digitala möjligheter för att ENKELT och SNABBT hitta rätt extern kompetens.

Förr eller senare uppstår en affärsmöjlighet med kompetenskrav som ni inte kan leverera i tid. I det läget är det oftast svårt att hinna rekrytera eller utbilda. Ni riskerar att förlora affären eller att inte kunna leverera det kunden förväntar sig.

Genom att arbeta smart och nyttja partners samt frilansande underkonsulter kan ni ta större, bredare och mer komplexa uppdrag. Bygg ett nätverk som stöttar er strategi, affär och leveransförmåga. Men se också till att ständigt expandera ert nätverk med kompetens och säkerställ möjligheten att hitta ny kompetens på ett enkelt sätt.

Blir ni frånsprungna?

I många företag är underkonsult- och partneraffären en manuell process som är personberoende. Dessutom väldigt tidsödande. Excel-, mailingslistor, cv-filer och personligt nätverk räcker inte för att skala.

Ni blir ineffektiva och långsamma – konkurrenterna springer om er och tar era affärer.

Nya digitala möjligheter

Nyttja istället de digitala krafterna för att snabbt fånga kundens behov och presentera rätt tillgänglig kompetens för kunden.

Snabbt och enkelt!

  1. Fånga upp kompetensbehovet hos kunden.


  2. Matcha behovet sömlöst mot tillgängliga medarbetare, underkonsulter, kandidater eller partnerkonsulter.
  3. Saknar du fortfarande rätt kompetens? Avisera då ut förfrågan antingen privat till utvalda partners/underkonsulter eller välj att avisera publikt till hundratals små och stora konsultbolag.
  4. Skapa samtidigt en publik sida om den efterfrågade rollen. Dela på Linkedin eller andra sociala medier.  5. Samla och hantera alla svar på ett ställe. Välj vilka individer som presenteras för kunden med digitalt anpassade cv:n.Spara tid och bli mer träffsäker – utveckla era kunder och vinn fler affärer. Cinode gör det möjligt att matcha, avisera och publicera i ett flöde.

Läs mer om Cinode Partner eller registrera dig gratis i Cinode Network.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg