Nyheter i Cinode – Pipeline Management för Uppdrag

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Med nya versionen av Cinode tar vi ett stort steg mot att synkronisera sälj och leverans genom att erbjuda er möjlighet att arbeta mer dynamiskt med era uppdrag i säljfas. Detta genom att ni nu kan skapa pipelines för era Uppdrag och skapa era egna steg i säljprocessen. Dessutom lanserar vi onlineprofilering – där du med ett knapptryck kan välja att publicera en onlineprofil för dina kunder.

Pipelines – synkroniserar Sälj med Leverans

Nu erbjuds ett nytt och lättarbetat filter samt en kraftfull pipelinevy med drag and drop-funktion för snabb överblick och uppdatering av säljläget på uppdragen.

En pipeline för era Uppdrag i Cinode innebär att ni har möjlighet att inordna era Uppdrag utefter er säljprocess. Ni kan definiera flera olika pipelines med valbart antal steg. Ett steg kan ha en sannolikhetsvikt som kommer nyttjas för att beräkna det förväntade ordervärdet för era Uppdrag. Använd dessutom olika pipeline för exempelvis olika orter eller branscher.

Med en gemensam vy över era prospekterade samt nuvarande uppdrag samlade på ett ställe får ditt företag en komplett synkroniserad bild över både sälj och leverans.

pipeline_management_uppdrag

Onlineprofilering

Trött på att skicka pdf:er till era kunder? Nu kan ni med ett knapptryck göra en profil publik och skicka en länk till era kunder. Fördelarna är flera, det blir både enkelt och snyggt för kunden och dessutom kan du göra ändringar utan att behöva skicka en ny fil.

Visa dessutom vem du är och sälj in dig själv genom att alltid ha en publik profil tillgänglig.

Exempel;

https://app.cinode.com/cinode/profile/10587/publik2

Onlineprofilering

Den nya versionen innehåller också en mängd mindre förbättringar och kommer tidigt under nästa vecka.

 

Vill du veta mer om Cinode – kontakta oss på;

Hej, jag vill veta mer om Cinode. Mitt namn är .

Vänligen kontakta mig via epost eller

ring mig på . Vi hörs!

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *