Nyheter i Cinode – Hantera er planerade frånvaro i beläggningen

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

I nya versionen av Cinode får ni ett ställe att hålla reda på medarbetarnas semester, föräldraledighet med mera. Informationen visas på medarbetarsidan och i beläggningsvyn.

För att börja hantera er frånvaro i Cinode måste ni som administratörer lägga upp era frånvarotyper. Exempelvis; Semester, Föräldraledig, Konferens, Kurs etc. Detta gör ni enkelt i Administration i den nya tabben ”Frånvaro”.

Nu kan ni för er själva eller för era medarbetare (om ni är company manager/admin) lägga in er planerade frånvaro. Detta görs längst ner på respektive medarbetarsida.

medarbetare-hantera-franvaro

Frånvaron visas sedan tydligt i beläggningsvyn;

Vi har också passat på att snygga till beläggningsvyn och för att göra det tydligare visas nu Preliminära uppdrag som en blå stapel.

/Vännerna på Cinode

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *