Nyheter i Cinode – Bättre överblick över alla kandidathändelser

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

I den nya versionen av Cinode får ni ett ställe att samla alla kandidathändelser.

På den nya ”Händelser”-sidan under Rekrytering, har ni nu ett kraftfullt filter för att se kommande möten och uppgifter. Ni kan bland annat filtrera på Status, Händelsetyper, Händelsedatum samt Ansvarig. Dessutom har ni hela tiden överblick och kontroll över vad som har hänt inom er rekryteringsprocess.

Tillsammans med övriga delar i Rekryteringsstödet såsom Pipeline Management, kandidatinformation, profilgenerering av kandidater, kompetenstaggning samt bjuda in kandidater att skapa ett Cinode-konto har ni nu ett kraftfullt rekryteringsstöd i ert konsultbolag.

Ha en riktigt trevlig midsommar!

/Vännerna på Cinode

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *