Ny version av Rekrytering – skapa säljande profiler för era kandidater

Maj 03 2016 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinodes vinnande koncept med profiler kan nu även tillämpas redan när du har intressanta kandidater på väg in i bolaget.

I den nya versionen av Talent Recruit kan du bjuda in kandidater att skapa en Grundprofil redan innan de är en medarbetare. På detta sätt får du mer information om kandidaten och kan även direkt skapa säljande konsultprofiler som du skickar till kund som vanligt.

Så här går det till;

  1. Gå till Kandidatkortet.
  2. Klicka på Bjud in.
  3. Kandidaten får ett mail med instruktioner och fyller i sin Grundprofil.
  4. Nu kan du se kandidatens grundprofil och skapa säljande konsultprofiler som vanligt. Ladda ner som pdf, word eller skicka profilen som länk.

Vill du veta mer om Talent Recruit och Cinodes övriga paket som är nischade för konsultbolag? Kontakta oss eller läs mer om våra Funktioner och Priser

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Du kanske också gillar...

Alla inlägg