Konsulter får länkkraft från Cinode.com

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  10 Kommentarer

För att belöna våra läsare som lämnar kommentarer på vår blogg så har vi bestämt oss för att ta bort ”no follow” attributet på våra kommentarer. Det betyder att du får en riktig länk när du lämnar en kommentar istället för en länk som inte följs av sökmotorer.

”No follow” används främst för att motverka spammare, nu finns det dock så bra verktyg så att nästan alla spam-kommentarer ändå blockeras. Vi vill belöna våra läsare istället.  Vi vill dock informera er att vi har som policy att ”sökord” i namnet inte är tillåtet, sådana kommentarer kommer att raderas.

Med Cinode kan du bland annat söka efter konsultföretag i Göteborg, konsultföretag i Malmö samt konsultföretag i Stockholm.

Andra som också har tagit bort no-follow elmentet är;
David, Disruptive, Webmastern, Michael, Relevansanalys, Jonas, ZtrixQ, Tore, Mary, Olof, Wedholm, Ekke, Christian, Old Town in Stockholm, link directory, Blog Directory, Magnus, Gamla stan i Stockholm och Robbster.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

10 svar till “Konsulter får länkkraft från Cinode.com”

 1. Jonas Lejon skriver:

  Grymt! Hur gör man detta med disqus?

 2. Hej, hur gör man detta om man har WordPress. Finns det någon bra plug in?

 3. David skriver:

  Tack för att min sida nämns. Jag har lagt upp dig i min lista nu också!

 4. Frallan skriver:

  Hoppas dofollow trenden fortsätter! Grymt initiativ.

 5. Bra initiativ Mattias! Är det ”NoFollow Free” som du själv använder?

 6. Mallorcasportcamp crew skriver:

  Tackar o tar emot kika gärna på vår sajt om träningsresor. Vi har lyckats få Jörgen Kruth med på http://www.mallorcasportcamp.se

 7. Nicklas Krus skriver:

  Tackar o bockar är det väll bara att säga 🙂
  Hur kommer det sig att ni valde att göra denna ändring?

  Vidare så länkar jag då till min egna blogg, där jag skriver som egenskap av sökmotorkonsult http://www.fwen.se , den berör det mesta som handlar om SEO /SEM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *