Konsulter får länkkraft från Cinode.com

mars 8, 2011 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

För att belöna våra läsare som lämnar kommentarer på vår blogg så har vi bestämt oss för att ta bort ”no follow” attributet på våra kommentarer. Det betyder att du får en riktig länk när du lämnar en kommentar istället för en länk som inte följs av sökmotorer.

”No follow” används främst för att motverka spammare, nu finns det dock så bra verktyg så att nästan alla spam-kommentarer ändå blockeras. Vi vill belöna våra läsare istället.  Vi vill dock informera er att vi har som policy att ”sökord” i namnet inte är tillåtet, sådana kommentarer kommer att raderas.

Med Cinode kan du bland annat söka efter konsultföretag i Göteborg, konsultföretag i Malmö samt konsultföretag i Stockholm.

Andra som också har tagit bort no-follow elmentet är;
David, Disruptive, Webmastern, Michael, Relevansanalys, Jonas, ZtrixQ, Tore, Mary, Olof, Wedholm, Ekke, Christian, Old Town in Stockholm, link directory, Blog Directory, Magnus, Gamla stan i Stockholm och Robbster.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg