Gregor Waldner, med djup kunskap om konsultbranschen, välkomnas till Cinode!

november 6, 2020 · Cinode

Skrivet av: Johan Haeger

Cinode’s tillväxtresa fortsätter och trots pandemin har bolaget rekryterat inom alla områden i år. Nu ansluter Gregor Waldner med mångårig erfarenhet från branschen. Gregor har bland annat arbetat på StudentConsulting, Influence, Playground Consulting och kommer senast från Recoordinate.

Vad fick dig att söka till Cinode?

Jag har jobbat i konsultbranschen med försäljning och affärsutveckling av tjänster under större delen av min karriär. Den kunskapen vill jag bygga vidare på samtidigt som jag kände att jag ville jobba i ett produktbolag som är ledande inom sin nisch. Därför passar Cinode in perfekt – ett snabbväxande SaaS-bolag med djup expertis inom konsultbranschen som dessutom har en extremt intressant roadmap och tillväxtplan. Jag attraheras av den bild jag fått av företagets kultur och ett ledarskap med en platt organisation med högt i tak där det finns utrymme att prova nya idéer.

Hur kan din kunskap hjälpa konsultbolag att växa?

Med många års erfarenhet från fyra konsultbolag och flera tillväxtbolag vågar jag påstå att jag sett många av de utmaningar som konsultbolag ställs inför oavsett om det gäller deras nyförsäljning, affärsutveckling, partnerskap eller hur de kan öka beläggning och lönsamhet. Jag har själv upplevt dessa svåra utmaningar. Utöver det har jag ett genuint intresse för att hjälpa kunder så att deras verksamhet utvecklas.

Och nu ska du lära dig allt om Cinode’s verktyg?

Faktum är att jag jobbat i Cinode som affärsstöd i två av fyra konsultbolag redan och det var en faktor som vägde tungt när jag sökte mig till bolaget. Jag känner till plattformen och vet att den är enormt värdefull för att öka effektiviteten i konsultbolag och att den också skapar flera mjuka värden som gagnar medarbetarna. Här behöver majoriteten av konsultbolag fortfarande hjälp med att digitalisera nyckelprocesser internt och utvecklingspotentialen för branschen är mycket stor. Men jag brinner för att lära mig nya saker dagligen. Tillsammans med teamet ska jag lära mig ännu mer om verktyget och dess möjligheter som en del av min onboarding.

Hur tillbringar du din fritid?

När jag är ledig får dotter och familj en stor del av min tid. Idrott i olika former, helst skidåkning, löpning och cykling njuter jag av. Sedan är jag lite av en bilnörd och har en dröm att köra en riktigt snabb bil på bana, något jag hoppas går i uppfyllelse snart. Jag är också på jakt efter ett hus så har ni några tips eller vill snacka om hur ni kan utveckla er konsultaffär så får ni höra av er!

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan har lång internationell erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och ledarskap. Efter sju år utomlands i sex länder brinner han för språk och relationer. Johan träffar dagligen konsultföretag med målet att hjälpa dem bli mer framgångsrika. Fritiden ägnas helst åt vågsurfing, snowboard, familj och vänner. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg