"Det blir helt klart snabbare och enklare att agera"

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

AddQ Consulting har sedan mars använt Cinode i sitt dagliga arbete. Jag fick en pratstund med Michael Albrecht (bild ovan), konsultchef i Stockholm, om hur deras arbetssätt har förbättrats sedan de började använda onlinetjänsten.
”Det är framför allt tillgängligheten för säljare och konsultchefer som är den stora uppsidan med Cinode för oss på AddQ. En annan stark fördel är att vi nu har samlat kompetenshanteringen vilket minimerat antalet olika ark att arbeta i. Det blir helt klart snabbare och enklare att agera i våra affärs- och leveranssituationer.
Med vår satsning på talanghantering och att snabbt kunna tillgodose kunders specifika önskemål passar Cinode verkligen in. Vi blir en attraktivare arbetsgivare och en bättre partner för våra kunder.
Samarbetet med Cinode har fungerat mycket bra och via deras service desk ges snabba svar. Pedagogisk FAQ och även korta filmer gör användandet ännu mera lättanvänt!”
Vad har ni för framtida önskemål för tjänsten?
”Nästa steg för oss är att börja använda den nya beläggningsplaneringen vilket vi tror kommer förenkla våra processer ytterligare.”
 
 
Vill du veta mer om Cinode – läs om våra funktioner, priser och kontakta oss direkt.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *