Cinode växer med nya medarbetare

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Cinode fortsätter att växa med nya kunder och fler medarbetare. Adiola Clarke, expert inom Customer Success Management, stärker teamet när hon under veckan började på bolaget. Adiola har tidigare arbetat med CSM på framgångsrika Saas-bolag såsom DPOrganizer, EFI samt Quinyx. Nedan lär vi känna Adiola lite mer.

Varmt välkommen till Cinode-familjen! Det ska bli fantastiskt roligt att bygga vidare bolaget tillsammans med dig och vi är så stolta över att ha med dig ombord.

Vad fick dig att ta steget till Cinode?

Det var en kombination av personkemi och produktnytta! När jag träffade Cinodes Customer Success-team förstod jag att detta är ett team med mycket passion och arbetsglädje som verkligen brinner för produkten men också för sina kunder. Jag förstod även att jag skulle ha möjlighet att bidra med mycket kunskap från mina tidigare roller. 

Utöver detta tycker jag att det ska bli spännande att lära mig mer om konsultbranschen och få en fördjupad kunskap i metodiken samt processerna. Att produkten är en Saas-tjänst lockar mig eftersom jag generellt har mycket erfarenhet inom just detta. 

Vad ser du fram emot hos oss på Cinode?

Jag ser fram emot att lära mig produkten men även att vara med på Cinodes spännande tillväxtresa.

Customer Success Manager är en otroligt viktig roll där vi arbetar nära kunden. Vad betyder rollen för dig?

Rollen har stor innebörd för kundupplevelsen men även för branding. Jag tror starkt på att ha ett stort kundfokus där vi är lyhörd gentemot våra kunder och partners. Customer Success ligger mig varmt om hjärtat då det innebär att vi håller kunden i handen genom hela kundens livscykel. Att sätta upp gemensamma mål, att kunden snabbt kan se ROI samt att vi på Cinode har en öppen dialog och insikt i hur produkten upplevs är extremt viktigt för oss i framtiden. Jag tror att Customer Success kommer vara den stora bidragande faktorn där.

Slutligen, vem är Adiola privat? Intressen?

Jag är en person med många olika sidor. Mina största intressen är att läsa böcker, träna, dansa och utöva yoga. Utöver att jobba tar jag hand om min 1,5 åring som nyligen började på förskolan.

I normala fall gillar jag att resa och jag ser mig själv som en internationell person. Denna sommar tog jag tillfället i akt att resa runt i Stockholm och även besöka andra platser i Sverige. 

Personlighetsmässigt är jag ganska lugn och metodisk. Humor ligger alltid nära till hands och jag mår bäst när jag får vara runt människor som gillar att skratta och ser det bästa i varje situation. Jag är en extrem optimist. Jag tror starkt på positiv psykologi och att göra det bästa av varje situation, även det som kan upplevas som jobbigt.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *