Cinode välkomnar tre nya Sales Executives

Okt 04 2021 · Cinode, Rekrytering

Skrivet av: Sofie Murphy

På bilden (från vänster): Kimmo Kärkkäinen, Johan Haeger (Head of Enterprise Sales), Lina Brådhe och Andreas Johansson.

Cinode växer i snabb takt. För att möta den ökade efterfrågan på marknaden stärker vi teamet med tre nya Sales Executives; Andreas Johansson, Lina Brådhe och Kimmo Kärkkäinen.

I intervjun nedan får ni lära känna dem lite bättre.

Kimmo Kärkkäinen kände till Cinodes plattform redan innan han kom i kontakt med någon från bolaget. Produkten var det som inledningsvis tilltalade honom.

– Det är ett utmärkt exempel på en fantastisk SaaS-produkt. Cinode stödjer kärnverksamheten i företag och ersätter en manuell process som vanligtvis hanteras via kalkylblad. Genom plattformen blir processen effektiv och skalbar samtidigt som den även förenklar medarbetarnas vardag, säger han.

– Teamkänslan har såklart också spelat roll. Vår kommunikation har varit bra redan från början och jag kände att vi delar samma kultur och värderingar.

Lina Brådhe har arbetat med solution selling under många år. Kombinationen ”people, culture and the product” fick henne att ta steget över till Cinode.

– Kulturen passar mig perfekt och produkten är extremt intuitiv och användbar. Många företag saknar en bra lösning för Skills Management. Jag upptäckte Cinodes intressanta analyser, guider och artiklar – ett bibliotek av värdefull information, säger Lina.

Möjlighet att skapa starkt kundvärde

Andreas Johansson har under många år arbetat som headhunter inom it-branschen. Han har rekryterat erfarna chefer, säljare samt specialister inom it och teknik. Han jobbade med de ”mjuka” argumenten för kandidatens nästa jobbutmaning. Vad vill kandidaten arbeta med framöver eller lära sig? Hur kan detta tillgodoses i nästa jobbuppdrag?

– Vår samlade erfarenhet bidrar till att stärka våra kunders attraktionskraft och deras ”Talent Acquisition” på arbetsmarknaden. Vi på Cinode gör ju vår egen resa som Nordens ledande SaaS-leverantör av moderna molntjänster för kompetenshantering. Möjligheterna är stora och inom bolaget finns fantastisk erfarenhet och kompetens där alla medarbetare har en stor passion för att skapa kundvärde varje dag, säger Andreas.

En strävan efter att få jobba med drivna kollegor som vill hjälpa kunderna med att växa i sin affär inom Skills Management lockade Andreas till Cinode. Området är brett och det är inte bara inom konsultbranschen detta behövs.

Alla arbetsplatser är i behov av att tillhandahålla fler jobbutmaningar, kompetensutveckling och att medarbetarna får möjlighet att lära sig nya saker.

– Individen måste få känna sig behövd och verkligen lyssnad på. Vad kan och vill medarbetaren göra? Det är jätteviktigt. Kan man matcha det behovet, alltså rätt person på till rätt plats och till rätt utmaning, bidrar man till utveckling på flera plan, säger Andreas.

Boostar med musik, dans och fotboll

Att hitta en bra balans mellan arbete och fritid är viktigt för medarbetarens välmående.

När Kimmo inte arbetar ägnar han gärna fritiden åt musik och sport, intressen som han haft under många år.

– Musiken betalade faktiskt min hyra när jag i början av min karriär arbetade på ett skivbolag. Jag spelar mest gitarr och piano. Den senaste melodin som jag lärt mig är MacGyver – introtemat på en akustisk gitarr, en riktigt cool temalåt.

Lina har alltid ett projekt på gång, stort som smått. Förutom att vara tillsammans med sina barn, träffa släktingar och vänner tränar hon dansklasser på gymmet några gånger i veckan.

– Jag gillar även att resa i Sverige och utomlands, vilket jag ser fram emot att göra mer i framtiden.

Andreas är fotbollstränare för ett pojklag födda 2008 som han tränat sedan de började lira boll vid fem års ålder.

– Jag kan villigt erkänna att jag är en ivrig fotbollssupporter med två färger och en tro. Upplevelser som konserter, resor och skidåkning tycker jag också om. Jag försöker träna regelbundet genom att spela innebandy några gånger i veckan och det händer att jag springer enstaka lopp eller tävlar ibland. Avkoppling för mig är att spendera tid tillsammans med familjen i vårt fritidshus i Roslagen.

Global Communication & Marketing

Global Communication & Marketing

Sofie anslöt sig till team Cinode våren 2021 och arbetar med Corporate Communication och marknadsföring. Hon har tidigare erfarenhet inom prop-tech och startups, och brinner för att se bolag utvecklas.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg