Cinode välkomnar Lisa Larsson till rollen som Customer Success Digital Specialist

mar 15 2021 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode fortsätter att expandera. Nu stärks teamet ytterligare genom rekryteringen av Lisa Larsson, som tidigare arbetade som Customer Success Manager på Triggerbee. Välkommen Lisa!

Vad fick dig att ta steget till Cinode?

Cinode känns väldigt spännande, både ur ett produktperspektiv men också människorna som arbetar här. Peppande och engagerande kollegor som får mig att må bra och utvecklas tillsammans med bolaget, produkten och våra kunder.

En stark kultur och känslan av ”högt i tak” var en viktig faktor när jag sökte nya utmaningar. Det har jag känt sedan dag ett här. Jag är nyfiken och ställer gärna många frågor, något jag verkligen får utrymme för. Det skapar trygghet och glädje, både i min roll och i det arbete jag utför.  

Vad ser du fram emot hos oss på Cinode?

Det ska bli spännande att lära mig mer om konsultaffären och få en djupare förståelse för hur Cinode stöttar kunderna i deras tillväxtresa som skapar värde för både dem och oss.

Jag ser även fram emot att stärka kunskaperna inom produktutveckling och projektledning, vilket jag ser en stor potential till att få göra här. Att lära av varandra stärker relationen till mina kollegor och gör oss som företag mer konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld.       

Customer Success är en otroligt viktig roll där vi arbetar nära kunden. Vad betyder rollen för dig?

Customer Success handlar om att lyssna in kunden i varje steg och känna in deras unika behov. Vi utvecklar produkter för människor så för mig är det jätteviktigt att från onboardingens start till mål bidra till att kunden känner en personlig kontakt gentemot mig som deras närmaste kontaktperson. I min roll strävar jag efter att spegla företagets ledord och vision. Med engagemang och glädje sprider jag en positiv energi och ger en så bra kundupplevelse som möjligt. 

Slutligen, vem är Lisa privat? Intressen?

Så fort tillfälle ges åker jag gärna upp till Jämtland för vandring på sommaren och längdskidor under vintern. För mig är det jätteviktigt att spendera tid ute i naturen eftersom det ger mig mycket energi. Även om jag är en riktig tech-savvy uppskattar jag att bara få vara i det analoga också.

Annars älskar jag att lyssna på musik och få människor i min omgivning att skratta. Om du vill göra mig glad bjuder du mig på en punschrulle eller ber mig vara DJ på din fest! 

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg