”Cinode har digitaliserat våra processer vilket gjort oss effektivare”

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

XLENT sökte stöd av Cinode för två huvudproblem; de saknade verktyg för att skapa enhetliga konsultprofiler och dessutom hade de olika sätt att räkna på beläggning inom organisationen.

Tack vare Cinode har XLENT idag ett snabbt och strömlinjeformat sätt att skapa attraktiva konsultprofiler. De har även ett enhetligt sätt att beräkna beläggning, både på enhetsnivå och för hela bolaget.

Cinode’s smarta verktyg för konsultföretag har hjälpt XLENT digitalisera sina interna processer vilket resulterat i en högre effektivitet där medarbetarna kan agera mycket snabbare med hjälp av Cinode.

Lyssna gärna också på webbinariet om hur XLENT lyckats skapa en kultur där alla är säljare, utan en dedikerad säljorganisation.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *