Cinode expanderar till Nederländerna – accelererar tillväxten för nederländska konsultföretag

januari 18, 2024 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode, en ledande SaaS-plattform för konsultföretag, meddelar stolt sin expansion till Nederländerna. Bolaget markerar därmed en betydande milstolpe i sitt uppdrag att driva tillväxt och framgång inom den globala konsultsektorn.

Cinode grundades i Stockholm år 2010 och har sedan dess etablerat sig som den ledande plattformen för konsultföretag i Norden. Nu erbjuder de också sina innovativa lösningar till nederländska konsultföretag.

Stärker konsultföretag med allt-i-ett-plattformen

Cinode är en heltäckande SaaS-plattform som är utformad för att driva tillväxten för konsultföretag genom att erbjuda avgörande insikter om försäljning, leverans och kompetenser. Genom att förstå de dynamiska behoven i konsultsektorn hanterar Cinode grundläggande frågor som ”Vem vet vad?”, ”Vem är tillgänglig?” och ”Vad kan jag sälja?”. Denna strategiska inriktning har varit avgörande för att hjälpa nästan 300 kunder att effektivisera sina verksamheter hittills.

Förbättrar tillväxt och lönsamhet

– Cinodes plattform består av flera dynamiska funktioner som inkluderar snabba svarstider gentemot kunder, optimerad användning av resurser och transparent information för beslutsfattande. Genom att förbättra intern effektivitet spelar Cinode en avgörande roll i att hjälpa konsultföretag uppnå bättre lönsamhet och tillväxt, säger Anders Hagberg, vd på Cinode.

Ett nätverk som kopplar samman och samarbetar

Ett av Cinodes unika erbjudanden är dess nätverk, som inkluderar över 6000 konsultföretag. Cinode Network är en samarbetsyta där konsultfirmor ansluter sig för att dela affärsmöjligheter, kompetenser och expertis.

– Expansionen till Nederländerna förväntas stärka denna gemenskap ytterligare och skapar nya möjligheter för samarbete och tillväxt, säger Anders.

En framtid av möjligheter

Genom sin etablering på den nederländska marknaden ser Cinode fram emot att expandera sin framgångsresa från Norden. Nederländska konsultföretag har nu möjligheten att dra nytta av Cinodes beprövade lösningar för att förbättra sina verksamheter, samarbeta effektivt och accelerera tillväxten.

Läs mer på https://cinode.com/nl/ eller https://cinode.com/en/

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg