Cinode är stolt silversponsor av Team Rynkeby!

dec 21 2020 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Barn och cancer hör inte ihop. Barncancerfonden arbetar hårt för att bekämpa barncancer men för att nå dit krävs mer forskning. Team Rynkeby är en del i ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn.

Team Rynkeby gör ett imponerande arbete med att hjälpa de mest utsatta genom att årligen cykla till Paris för att samla in pengar till Barncancerfondens verksamhet.

– Vi på Cinode är väldigt stolta över att få stötta Team Rynkebys insamling och arbete med att öka medvetenheten samt sprida kunskap om barn med allvarliga sjukdomar, säger Mattias Loxi, marknadschef på Cinode.

2400 cyklister från åtta länder

Team Rynkeby grundades 2002 i Danmark och är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras anhöriga. Deltagarna är indelade i olika lagar och tillsammans cyklar de till den franska huvudstaden.

Idag består Team Rynkeby av 2 400 motionscyklister och 550 medhjälpare fördelat på 59 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland samt Schweiz.

Stort engagemang

Under merparten av ett år ska deltagarna inte bara klara av att cykla dryga 1 200 km till Paris – de förpliktigar sig också till att göra en insats för att samla in pengar till svårt sjuka barn.

– Vi känner en stor ödmjukhet gentemot alla cyklister och servicedeltagare som lägger ner så mycket tid och engagemang. Självklart vill vi vara med att stötta detta livsviktiga arbete, säger Mattias.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg