7000 prenumeranter – ”Veckans konsultnyheter” fortsätter att växa

augusti 25, 2020 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Sveriges populäraste nyhetsbrev om konsultbranschen, som varje söndag sammanfattar vad som händer inom den svenska konsultsektorn, fortsätter att göra succé. Nu med över 7000 prenumeranter, där majoriteten av konsultledarna ingår.

I en värld med ”information overflow” söker många efter en källa som sammanfattar det viktigaste inom det område som läsaren är intresserad av. Detta gäller framförallt vd:ar och övriga ledare som måste hålla sig ajour med konkurrenter, förvärv, marknaden och trender.

”Veckans konsultnyheter” har därför blivit uppskattat för sina korta sammanfattningar som länkar till vidare läsning. Många prenumeranter uppger att veckobrevet är det enda nyhetsbrev som de verkligen läser.

Oberoende part

Vi vill göra nytta, förmedla nya insikter för alla konsultchefer och få dem att lyfta blicken. Vi strävar efter att väcka debatt och bygga ett brett nätverk. Vi vill hjälpa konsultbolag samt ledning att nå framgång och förenkla samarbeten mellan företagen. Som oberoende part och expert delar vi gärna med oss av detta.

Vi eftersträvar objektivitet och tackar, trots många förfrågningar, nej till annonser. Tonen ska vara neutral. Däremot tar vi gärna in gästbloggare som bidrar med värdefullt innehåll. Nyheterna samlas in genom prenumerationer på olika pressreleaser, google alerts och tidningar samt mängder med tips.

Sju år sedan start

Har ni tips på nyheter mottages de gärna. Ni når mig via mejl mattias.loxi@cinode.com

Hittills har det blivit 315 nyhetsbrev sedan starten i augusti 2013! Varje söndag, med undantag för några veckor under sommaren samt kring nyår, har vi levererat. Vi ser fram emot fler söndagar med ”Veckans konsultnyheter.”

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg