Cygate väljer Cinode för effektivare Skills Management

februari 26, 2021 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Johan Haeger

Cygate och Telia Professional Services implementerar Cinode för hantering av kompetenser, CV:n och matchning av efterfrågade skills mot tillgängliga medarbetare.

– Cinode kommer väsentligt underlätta för oss att hitta rätt kompetens och effektivisera bemanningen. Vi ökar även möjligheten till staffing mellan enheter och geografier, kortar säljcykeln för konsulter och förbättrar våra prognoser, säger Fredrik Sidmar CEO på Cygate och Head of Telia Professional Services.

I dag saknar organisationer intern struktur och kunskap för att hantera sin viktigaste tillgång – medarbetarnas kompetens. Kompetensen behöver samlas, visualiseras och ständigt utvecklas. För att lyckas krävs digitala verktyg och processer som skapar transparens och undviker personberoende. Det utgör grunden för individanpassad personlig utveckling, högre medarbetarengagemang och ett starkare varumärke.

– Efter en rigorös utvärdering är vi på Cinode oerhört stolta över partnerskapet med Cygate och Telia, säger Johan Haeger, Head of Enterprise Sales på Cinode.

Cinode fortsätter att expandera snabbt som den ledande plattformen inom Skills Management med tiotusentals användare i fler än 20 länder.

– Vi är imponerade över hur Cinode på kort tid onboardat vår organisation och även delat med sig av kunskap och insikter som hjälpt oss skapa nya workflows för hantering av kompetenser, CV och resursplanering, säger Fredrik. 


För mer information vänligen kontakta: 

Johan Haeger

Head of Enterprise Sales, Cinode
johan.haeger@cinode.com
0702 67 13 34

Fredrik Sidmar

CEO på Cygate och Head of Telia Professional Services
fredrik.sidmar@cygate.se
0725 09 80 10

Om Cygate

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Våra 750 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

www.cygate.se

Om Telia Company

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm. Läs mer på www.teliacompany.com.

Johan Haeger - Head of Enterprise Sales, Cinode

Johan Haeger - Head of Enterprise Sales, Cinode

Johan has extensive international experience within marketing, communications, sales and leadership. 7 years abroad in 6 countries has given him a strong passion for languages and relationships. Johan meets consulting companies daily with the goal of helping them become more successful. Time off is spent snowboarding, surfing, and hanging out with family and friends. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg