Konsultpodden – äntligen en podd för konsultbranschen

Nov 20 2018 · Podcast

Skrivet av: Mattias Loxi

Konsultbranschen utgör en viktig funktion i samhället inom alltifrån digitalisering och infrastruktur till hållbarhet. Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”giggare” och frilansare är det ännu fler. Självklart ska alla dessa människor ha en egen podcast. Nu släpps första avsnittet av Konsultpodden.

I Konsultpodden möter lyssnarna Mattias Loxi, medgrundare av Cinode och Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender i konsultbranschen, utmaningar, möjligheter, gigekonomin, försäljning och mycket mer.

Mattias är medgrundare och marknadsansvarig på Cinode, som erbjuder smarta verktyg för konsultföretag. Mattias driver Sveriges största blogg om konsultbranschen samt det populära nyhetsbrevet Veckans konsultnyheter”. Han föreläser även om trenderna i konsultbranschen och dagligen träffar han ledningsgrupper inom de svenska konsultbolagen. I Konsultpodden delar han med sig av sin syn på de stora förändringarna som sker i branschen.

”Jag jobbar dagligen för att förbättra klimatet i branschen och får genom den här podcasten ytterligare ett häftigt forum att diskutera allt som är på gång. Det känns otroligt kul och lärorikt.”

Håkan Mildh Svensson är en visionär grundare av konsultbolaget Berotec och expert på gigekonomin. Han har byggt upp Sveriges största bolag med bara giggare genom att samla personer med gemensamma värderingar och brinner för samma syfte. Genom att erbjuda dessa 270 personer en modell som innebär work-life balance på riktigt har han även lyckats attrahera och behålla talanger med väldigt eftertraktade kompetenser.

”Det råder en galen situation i konsultbranschen. Teknikbranschen går enormt fort framåt. Vi behöver slå alla kloka huvuden ihop för att hantera förändringarna, därför ska det bli extra intressant att möta de gäster som vi intervjuar i Konsultpodden”, säger Håkan.

Läs mer och lyssna på konsultpodden.com

Podden finns även på Acast; https://www.acast.com/konsultpodden

Soundcloud; https://soundcloud.com/user-714233895

Spotify; https://open.spotify.com/show/0g6dRzZWgD00dzGoxKWPWB

iTunes/Podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/konsultpodden/id1443547475?mt=2

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg