”Hur bra är konsultbranschen på att ta tillvara all kompetens?” Konsultpodden avsnitt 6

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  1 Kommentar

Kompetensbristen är utbredd inom konsultbranschen. Samtidigt utesluts vissa kvalificerade grupper från arbetsmarknaden. Inspireras av Anders Barnå, vd för Unicus, som kombinerar affärer med att bidra till att få människor att växa och göra nytta. Ett bolag som verkligen har ett högre syfte.

Anders Barnå har även gästbloggat tidigare på Cinode (vilket också nämns i podden) – ”Jag ser en kompetensanvändningsbrist”

Lyssna på hela avsnittet nedan eller via SpotifyiTunes/PodcasterAcast etc.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Ett svar till “”Hur bra är konsultbranschen på att ta tillvara all kompetens?” Konsultpodden avsnitt 6”

  1. […] Företag gör inte alltid tillräckligt för att ta tillvara på all kompetens som finns. Ett exempel på ett företag som lyckats inom detta område är Unicus som uteslutande rekryterar personer med Aspergers. En grupp som annars ofta står utanför arbetsmarknaden. Lyssna även på Konsultpodden avsnitt 6 där Unicus vd Anders Barnå intervjuas av mig och Håkan. Vi pratar om hur … […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *