”Vi får många fler svar än tidigare” – Så fungerar Cinode Partner [Video]

mars 14, 2023 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Underkonsulter och partners blir alltmer avgörande för bolagets tillväxt och förmåga att kunna leverera det som kunden efterfrågar. I Cinode Partner kan du hantera såväl dina medarbetare, som underkonsulter och partners.

Cinode är mycket mer än ett vanligt system – det är även ett nätverk bestående av över 3000 bolag. Här kan du hitta nya underkonsulter, partners och ta del av fler affärsmöjligheter.

I plattformen kan du använda matchningsfunktionen och skicka ut uppdragsförfrågningar till dina underkonsulter och partners.

Forefront Accelerate använder Cinode Partner

Forefront Accelerate, som idag har omkring 150 konsulter ute på uppdrag, gick från Excel till Cinode för att hantera sitt partnernätverk och nå dem med relevanta uppdragsförfrågningar samt för att få koll på sin samlade kompetens.

Resultatet? De har nu många fler underkonsulter och partners och får betydligt fler relevanta svar på förfrågningar, vilket i sin tur leder till fler affärer.

I videon nedan visar vi hur Cinode Partner fungerar och intervjuar Nicklas Norin, COO på Forefront Accelerate.

Vill du veta mer om Cinode Partner?

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg