Optimera dina projekt- och teamleveranser med Cinode

juni 29, 2024 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Ta ditt projekt och din teamleverans till nästa nivå! Vår nya funktion gör det möjligt för dig att smidigt rotera konsulter för projektroller på veckovis eller månadsvis basis. Bemanna dina projekt/åtaganden utan krångel med rätt kompetens vid rätt tidpunkt för att maximera effektiviteten inom teamet. Testa nu och upplev optimerad resursallokering som aldrig förr!

Detaljerad resursplanering för komplexa projekt

Med vår nya projektplaneringsfunktion kan du smidigt lägga till resursbehov på veckovis eller månadsvis basis och specificera antalet timmar eller heltidsekvivalenter (FTE) som krävs för olika roller. Du kan sedan fördela timmar eller FTE till en eller flera individer.

Oavsett om du hanterar flera projekt/åtaganden samtidigt eller säkerställer optimal användning av dina teamsleveranser, gör Cinode det enkelt att tilldela resurser där de behövs som mest.

Integrerad med beläggningsvyerna

Projektplaneringen är integrerad med Cinodes prisbelönta översikter för beläggning. Det ger en detaljerad överblick över resursallokering och beläggning. Följ planering i realtid för att säkerställa att projekten och teamleveranserna sker i tid.

Varför ska ni välja Cinodes resursplanering för projekt?

  • Effektiv resursallokering: Du fördelar timmar och FTE till flera konsulter smidigt.
  • Detaljerad veckoplanering: Du planerar dina resursbehov på veckovis eller månadsvis basis.
  • Integrerade beläggningsöversikter: Reflektera projektplaneringen i beläggningsöversikter för en holistisk överblick.
  • Fokus på leveranser: Verktyget är optimalt för konsultföretag där fokus ligger på att slutföra jobbet snarare än vem som utför det.

Hantera dina projekt- och teamleveranser enkelt med hjälp av Cinodes projektplaneringsfunktionalitet. Ni ligger steget före och säkerställer hög effektivitet.

🚀 Prova vår nya funktion idag. Intresserad? 👉 Boka en demo.

Vill du veta mer om Cinodes nya funktion för projektplanering och resursallokering?

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg