Med Cinode App Store och API blir ni morgondagens vinnare

augusti 26, 2022 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Integrationer och API:er är viktiga pusselbitar inom digitalisering och innovation, som i stor utsträckning bygger på smarta lösningar för informationsutbyte. Genom att integrera får ni en helhetsprocess och kan dessutom nyttja information från olika källor. Då sparar ni både tid och effektivitet. Dessutom får ni nya insikter för att kunna fatta bättre beslut.

API, som står för Application Programming Interface, gör det möjligt för digitala tjänster att kommunicera och samarbeta med varandra. När ni integrerar ett verktyg med ett annat effektiviserar ni arbetsprocessen för era medarbetare som då slipper växla mellan flera olika system. Om en integration mellan olika system och applikationer däremot saknas kan det leda till förseningar och försvåra arbetet inom projektet, som i värsta fall resulterar i en negativ upplevelse för kunden.

Få ett sömlöst flöde från sälj, matchning och projekt till betald kundfaktura. Snabbare och med ökad tillväxt!

API:er som är lätta att använda

På vår plattform kan ni integrera Cinode med era övriga system för en sömlös digitaliserad upplevelse. Vi har färdiga kopplingar till bland annat CRM-verktyg, rekryteringsverktyg, kalendersynk, AD/SSO samt integrationsplattformen Zapier.

Vi har ett väl utbyggt REST API som gör det enkelt att bygga integrationer mot era andra verktyg och system. Ni kan exempelvis koppla ihop Cinode med er webbsida, chatt-klient, ekonomi- eller tidrapporteringssystem.

Med koppling till ert AD med User Provisioning blir det enkelt att lägga till och ta bort användare, styra rättigheter samt inloggningsuppgifter. SSO (Single-Sign-On) gör att era användare bara behöver logga in en gång för att nå samtliga sina system utan att tänka på nya lösenord.

Tusentals färdiga integrationer

Det går att nyttja Cinode på många olika sätt för att skapa coola funktioner men även för att få en helhetprocess där data flödar fritt. Cinode har färdiga integrationer till alla större kalenderplattformar, såsom Microsoft Office 365, Microsoft Exchange, Outlook.com samt Google Calender. Aktiveringen gör ni med några få klick.

Med integrationsmotorn Zapier kopplar ni även samman Cinode med tusentals externa applikationer, däribland Mailchimp, Gmail, Slack, Teams och andra CRM-verktyg.

App Store i Cinode

I Cinode finns även en App Store i Cinode med ytterligare färdiga integrationer, exempelvis PE Accounting, TeamTailor, Lime CRM, Ungapped, Upsales CRM och Azure Active Directory.

Cinode – App Store.

Med Cinodes API/integrationer öppnar ni för nya möjligheter. Med data från Cinode skapar ni en förbättrad kundupplevelse, ökar innovationstakten och stimulerar effektiviteten i era arbetsprocesser.

Faktorer som dessa stärker givetvis ert bolag gällande konkurrenskraft och förmågan att agera snabbt. Dessutom hjälper det er att prioritera rätt.

Tillför nya insikter

Genom att använda API:er säkerställer ni att era system är ständigt uppdaterade vilket ger er rätt underlag vid beslutsfattande. För att förstå vilka förändringar ert företag behöver genomföra för att ligga i framkant inom utvecklingen och även framöver vara relevanta gäller det att skapa innovationsdrivna strategier.

API:er tillför nya insikter – inte minst när det handlar om att bygga en stark verksamhet anpassad för framtida modern teknologi.

Två lösningar är mer kraftfulla tillsammans

För er som har en annan SaaS-lösning finns det även möjlighet att bli integrationspartner till Cinode.

Genom att vara partner till Cinode och skapa en integration förser vi våra gemensamma kunder med smidiga och effektiva processer. På så sätt åstadkommer vi en högre användningsgrad av våra lösningar och dessutom minskar vi risken för churn.

Vad säger våra kunder?

Ytterligare insikter från våra kunder hittar du här.

Läs mer om integrationsmöjligheterna i Cinode

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg