Cinode välkomnar Jannicke Rinderud till rollen som Customer Success Manager

Apr 28 2022 · Cinode

Skrivet av: Sofie Murphy

Cinode fortsätter att expandera. Nu stärker vi teamet ytterligare genom rekryteringen av Jannicke Rinderud, med en bakgrund inom kund- och partnerservice.

Jannicke har tidigare haft roller som utbildningsansvarig, teamchef samt Customer Success Manager inom SaaS. Hennes breda erfarenhet och djupa kunskap inom Customer Success kommer hjälpa oss att stärka våra kunders upplevelse ytterligare.

Berätta om dig själv och din bakgrund inom Customer Success.

– Jag tycker verkligen om att jobba kundorienterat och har gjort det under hela mitt yrkesliv. I rollen som Customer Success Manager har jag under de senaste åren stöttat kunder inom olika verksamhetsområden att få upp informationssäkerhet på agendan. Tidigare har jag bland annat arbetat med kund- och partnerservice, som utbildningsansvarig, teamchef och som Customer Success Manager i just SaaS-företag. När jag arbetade i säljledningen i ett företag inom digital marknadsföring var mitt uppdrag just service och kvalitetsfrågor och för det anser jag att man behöver förståelse för hela säljprocessen. 

Vad brinner du mest för i rollen som Customer Success Manager? 

– Jag trivs allra bäst med att arbeta utifrån ett tydligt fokus på service och utveckling. En serviceavdelning utgör navet i verksamheten, något jag uppskattar mycket. Med ett helhetstänk förstår man alla steg i affären. Det är troligtvis också av den anledningen kundservicerollen utvecklats till dagens Customer Success som är bredare, för att man på så sätt bättre kan förstå kundens behov.

Vad fick dig att ta steget till Cinode?

– Cinode har ett riktigt bra kunderbjudande. Det proffsiga intrycket jag fick av alla trevliga medarbetare gjorde verkligen att jag ville hit. 

Mitt intresse för kompetensutveckling och arbetslivsfrågor tog fart när jag gick en projektledarutbildning som riktade in sig på hur framtidens arbetsmarknad skulle komma att se ut. Det var i en brytningstid när kunskapsindustrin gjorde sitt intåg. Redan då, i slutet av 90-talet, var den stora frågan hur man lockar och behåller kompetens till företagen och hur individen behöver utveckla sig över tid. Samma behov har sedan dess enbart ökat och idag är det en av de viktigaste frågorna för många verksamheter. Här kommer Cinode vara till stor affärsnytta för många verksamheter som behöver jobba mer effektivt med strategisk kompetensförsörjning. Det ska bli superkul att jobba med dessa frågor tillsammans med Cinodes kunder!

Vad ser du fram emot hos oss på Cinode?

– Att Cinode blir ett viktigt affärsstöd för ännu fler företag i en tid som sjuder av transformation. Jag vill vara det stöd för kunderna att de med hjälp av våra tjänster vågar drömma stort och nå långt. Göra skillnad helt enkelt. Människorna som arbetar på Cinode bryr sig verkligen om att ta fram det bästa och det finns en lärande kultur att växa inom. Här vill jag växa i min roll som kundutvecklare och så klart också bidra med min erfarenhet.

Slutligen, vem är Jannicke privat? Intressen?

– Min kraftkälla är naturen, där jag gillar att både vara i stillhet och kämpa. Att vara ute är aldrig ute för mig. 😉 Jag har flera outdoor-intressen och blir sporrad av att ha en tävling eller kul upplevelse att se fram emot. Att utmana mig i sådant som gränsar lite mot vad jag tror mig klara av är både utvecklande och kul. 

Global Communication & Marketing

Global Communication & Marketing

Sofie anslöt sig till team Cinode våren 2021 och arbetar med Corporate Communication och marknadsföring. Hon har tidigare erfarenhet inom prop-tech och startups, och brinner för att se bolag utvecklas.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg