C.A.G Group investerar i competence tech genom Cinode

Mar 17 2020 · Cinode, Pressmeddelande

Skrivet av: Johan Haeger

Cinode välkomnar stolt C.A.G Group. Det börsnoterade IT-konsultbolaget består av nio bolag med 330 specialister inom bland annat digital verksamhetsutveckling, cybersäkerhet, systemutveckling, test- och krav, integration, drift & förvaltning och utbildning. Nu ökar C.A.G sitt fokus på kompetenshantering med hjälp av Cinode.

”Nu digitaliserar vi kompetenshantering i hela koncernen vilket ger C.A.G möjlighet att agera snabbare på affärsmöjligheter och upphandlingar. Cinode är ett smidigt och lättåtkomligt verktyg för våra medarbetare och ledare. Med det får vi en bra överblick över våra kompetenser och professionella och attraktiva CV:n”, säger Åsa Landén Ericsson, VD på C.A.G Group.

Cinode är den marknadsledande plattformen för kompetenshantering och seamless sourcing i konsultbranschen. Idag nyttjar hälften av de börsnoterade konsultbolagen Cinode för att öka sin beläggning och få fler affärsmöjligheter.

”Competence is the new black! Ett strukturerat och proaktivt arbete med kompetensinventering och kompetensutveckling är avgörande för konsultbolag som vill vara relevanta imorgon”, säger Johan Haeger, sälj och marknad på Cinode.

C.A.G grundades 2005 och består idag av nio självständiga bolag. Tillväxten sker både organiskt och genom förvärv. Bara under den senaste tiden har två bolag förvärvats.

”Våra medarbetares kompetens är central för det värde vi genererar till C.A.Gs kunder. Införandet av plattformen har gått snabbt och både ledning och medarbetare är väldigt positiva till det nya verktyget. En extra fördel är att plattformen möjliggör ett GDPR-säkert arbetssätt”, säger Åsa.

MER Consulting, som sedan 2017 är en del av C.A.G, har länge använt Cinodes tjänster. Och nu är det alltså dags för hela C.A.G-koncernen att använda Cinode som affärsstöd.

”Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att skala upp samarbetet över hela koncernen”, avslutar Johan.

Om C.A.G
C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens. Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små och stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 330 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan har lång internationell erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och ledarskap. Efter sju år utomlands i sex länder brinner han för språk och relationer. Johan träffar dagligen konsultföretag med målet att hjälpa dem bli mer framgångsrika. Fritiden ägnas helst åt vågsurfing, snowboard, familj och vänner. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg