"Fokus på specialisering" – framgångsfaktorn för Conscia Netsafe (Videointervju)

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  2 Kommentarer

Bengt Lundgren, vd på Conscia Netsafe, bolaget med högst omsättningstillväxt enligt Konsultkollen 2018, berättar om sin karriär, ledarskap och bolagets framgång i vår videointervju.

Conscia Netsafe är konsultbolaget som i Konsultkollen 2018 visat högst omsättningstillväxt jämfört med flera hundra konsultbolag. Cinode blev nyfikna på bolagets starka tillväxt och kontaktade dem för att höra mer om deras framgångsresa.
Bengt berättar hur Conscia Netsafe specialiserar sig inom Cisco. Denna specialisering får positiva effekter i en mängd avseenden, exempelvis när det gäller förmågan att rekrytera och behålla medarbetare men även attrahera samt behålla kunder.
Bengt är en senior ledare med gedigen erfarenhet från konsultbranschen. Han har haft flera roller som konsult och vd i både små och stora konsultbolag, bland annat under drygt 10 år som vd för Cygate. Ta del av intervjun för tips och insikter från Bengts spännande karriär!

 

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

2 svar till “"Fokus på specialisering" – framgångsfaktorn för Conscia Netsafe (Videointervju)”

  1. […] om att han kommer att kunna bidra både till människor och organisation i detta ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultföretag […]

  2. […] Conscia Netsafe fortsätter att attrahera experter och växa rekordsnabbt. Nu stärker Björn Videnberg upp som lösningsarkitekt på Presale. Björn har flera decenniers […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *