Globalt teknikföretag väljer Cinode för kompetens- och underkonsulthantering

januari 21, 2021 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Johan Haeger

Semcon

Semcon, med över 1800 medarbetare i sju länder, implementerar Cinode för ökad tillväxt och lönsamhet. Teknikföretaget får med Cinode en effektiv process för underkonsulter, kompetens och cv-generering vilket skapar fler affärsmöjligheter. 

– Medarbetarnas kompetens och engagemang är Semcons viktigaste tillgång och grunden till våra kunders framgång. I Cinode samlas och synliggörs all kompetens och vi kan se vad varje individ vill utvecklas inom. Denna struktur och sökbarhet för att snabbt hitta rätt kompetens skapar stora värden i en tid då skills management blivit allt viktigare”, säger Daniel Rundgren, President Engineering and Digital Services, på Semcon. 

Cinode är den marknadsledande plattformen för kompetenshantering och seamless sourcing i konsultbranschen. Idag nyttjar hälften av de börsnoterade konsultbolagen Cinode för att öka sin beläggning och få fler affärsmöjligheter. 

– Det är oerhört glädjande att Cinode fått möjlighet att inleda detta partnerskap med ett så framgångsrikt internationellt teknikföretag. Vi ser fram mot att stötta Semcon för ökad effektivitet och leveransförmåga, säger Johan Haeger, Sales and Marketing på Cinode. 

När teknikutvecklingen går fort är partnerskap och samarbeten många gånger en nödvändighet för att klara krävande kundleveranser. 

– Med Cinode tar vi nu även nästa steg för att vidareutveckla vår affär med underkonsulter och partners. Genom en digitaliserad skalbar partneraffär förenklar vi samarbeten och kommer öka vår leveransförmåga ytterligare, fortsätter Daniel Rundgren. 

Cinode ger konsultbranschen möjlighet att skapa unika partnerskap och nätverk helt digitalt. Ökad effektivitet och flexibilitet gynnar både konsultbolag och deras kunder. 

För mer information vänligen kontakta: 

Per Nilsson 
Director Corporate Communication & Marketing, Semcon 
+46(0)739737200, per.nilsson@semcon.com 

Johan Haeger 
Sales and Marketing, Cinode 
+46(0)702 671334, johan.haeger@cinode.com 

Om Semcon 
Semcon är ett internationellt teknikföretag som genom att förena fysiska och digitala världar skapar användarupplevelser som gör skillnad – för människor och för vår planet. Vare sig du strävar efter att uppgradera en befintlig produkt eller tjänst, uppfinna ny teknologi eller tänka helt nytt kring framtida behov, vårt fokus är alltid på mänskliga behov och beteenden. Med olika bakgrund och specialistkompetenser bidrar våra team med nya perspektiv i utvecklingen av hållbara och konkurrenskraftiga lösningar. Genom att kombinera 40 år av avancerad ingenjörskonst, strategisk innovation, digitala tjänster och produktinformationslösningar driver vi utvecklingen framåt i flera branscher. Vi är mer än 1 800 dedikerade medarbetare baserade i sju olika länder. Läs mer på semcon.com 

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan har lång internationell erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och ledarskap. Efter sju år utomlands i sex länder brinner han för språk och relationer. Johan träffar dagligen konsultföretag med målet att hjälpa dem bli mer framgångsrika. Fritiden ägnas helst åt vågsurfing, snowboard, familj och vänner. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg