Konsultpodden – Snabbt ut ur krisen

Dec 14 2022 · Podcast

Skrivet av: Mattias Loxi

Att leda en verksamhet genom en kris är en utmaning och säkerligen något många chefer och ledare bävar inför. Samtidigt är det just i kristider som företagets sårbarhet blir extra synlig. Då finns det tillfälle att stärka sin beredskap.

”Det intressanta med en kris är att du behöver kliva fram lite mer som ledare”, säger Karolina Roslund, investerare, affärsrådgivare och konsult.

Karolina har lång erfarenhet av ledande roller och arbete med att växa bolag under kristider. I veckans avsnitt av Konsultpodden delar hon med sig av fem nycklar till hur företag kommer starkare ur krisen och hur det går att ta vara på affärsmöjligheter i svåra tider.

Konsultpodden gästas denna vecka av Karolina Roslund, expert på att leda företag genom kriser. Medverkar gör även Gregor Waldner från Cinode samt Håkan Mildh Svensson och Helena Torhage från Berotec.

Lyssna nedan eller via SpotifyiTunes/PodcasterAcast etc.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg