”Du är överkvalificerad” – Konsultpodden med John Mellkvist om fördomar och den nya tidens trygghet

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Varför är vi så åldersfixerade i Sverige? De som passerat 45 anses ofta som en belastning vid en rekrytering. Istället vill många bolag hellre rekrytera yngre medarbetare, varför är det så?

John Mellkvist, som bland annat är ambassadör i regeringens tillsatta delegation för främjandet av äldre arbetskraft, gästar Konsultpodden. Vi pratar ålderism, hållbarhet och den nya tryggheten samt hur vi kan bli bättre på att ta tillvara kompetens och erfarenhet. Detta avsnitt belyser vikten av att mixa generationer.

Lyssna på hela avsnittet nedan eller via SpotifyiTunes/PodcasterAcast etc.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *