Cinode expanderar med fyra nya medarbetare

november 17, 2022 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode fortsätter att växa med nya kunder och medarbetare. Ellen Rydberg och Miloš Varcaković stärker Customer Success-teamet medan utvecklingsteamet utökas med Bojan Bogdanovski samt Alice Berglund.

Cinode stärker organisationen med fyra nya talanger. 

Miloš Varcaković kliver in i rollen som Customer Success Manager. Han har en bakgrund från konsultbranschen och områden som implementation av system. Han har även arbetat som kundservicechef. 

– Att snabbt kunna identifiera kundens behov och på ett optimalt sätt lösa problemet är a och o för att lyckas, säger han.

Överbryggar gapet i branschen

Miloš upptäckte Cinode av en slump via bolagets karriärsidan och insåg direkt att SaaS-tjänsten fyller ett gap som han själv upplevt på tidigare arbetsplatser, där medarbetare och deras kompetenser står i fokus. 

– Dessutom tycker jag om hur Cinode arbetar med produktutveckling, där kundernas feedback och användande hjälper till att ständigt förbättra oss. Det är extremt viktigt för alla företag och därför känns det extra roligt att jobba på ett kundfokuserat företag.

När Miloš inte jobbar spenderar han gärna fritiden vid klipporna på Kungsholmen, alternativt på vinbarer runt om i Stockholm. Fotografering i stadsmiljö är ett annat intresse som han utövar så fort tillfälle ges.

“Roligt att jobba med något jag starkt tror på”

Ellen Rydberg har tidigare arbetat inom business support/it-avdelningen på ett textilföretag. Där utvecklade hon affärssystemet utifrån vad användarna efterfrågade för nya funktioner.

– Det var under den tiden som mitt intresse för och kunskap om applikationer och affärssystem växte, säger hon.

På Cinode arbetar Ellen som Support and application specialist. 

– Med min erfarenhet från system och applikationer kan jag hjälpa Cinodes kunder att förstå och utnyttja den fantastiska plattform som vi erbjuder. 

Redan efter första mötet med Cinode fick Ellen en väldigt bra bild av företaget, vilket efter en kort tid på plats har stärkts. Hon fastnade även för den smarta och lättnavigerade applikationen som bolaget erbjuder kunderna. 

– Det är riktigt roligt att jobba med något som jag själv tror så mycket på. Cinode befinner sig i en väldigt spännande resa och det finns mycket kul att se framemot. 

Motion utgör en stor del av Ellens fritid och hon gillar det mesta i träningsväg. 

– Just nu har jag fastnat för varierad träning på gym. Varvat med det är jag gärna i skogen och promenerar eller spelar golf. Eftersom jag är hyfsat nyinflyttad till Stockholm finns det mycket att upptäcka och se i min nya hemstad. 

Från Makedonien till Sverige

Bojan Bogdanovski har under de senaste två åren arbetat som konsult för Cinode i Makedonien. Inledningsvis arbetade han inom integrationsteamet, som var ett nytt team i bolaget. 

– Som Integrations Developer var funktionen webhook en intressant uppgift att arbeta med. Det var en spännande utmaning där jag fördjupade mina kunskaper inom kodbas och själva affärsprocessen. 

I takt med verksamhetens utveckling har teamet omorganiserats och nu utgör Bojan istället en del av utvecklingsteamet i rollen som Backend Developer. Nu när han arbetar på kontoret i Stockholm känner han sig som en ”riktig Cinoder” och en del av teamet. 

– Det är väldigt roligt att träffa kollegorna personligen och jag ser fram emot alla nya spännande funktioner som kommer släppas framöver. 

Bojan har ett gediget teknikintresse och spenderar gärna tid åt att lära sig det senaste inom programmering och testa nya teknikprylar.

Som nyinflyttad Stockholmsbo finns det mycket att upptäcka i huvudstaden. 

– Sightseeing är perfekt att kombinera med mitt intresse för fotografering. Att kunna ta sig runt på cykel i princip överallt i staden gör det möjligt att utforska olika stadsdelar. Framöver vill jag även lära mig det svenska språket.

Ny talang inom systemutveckling

Alice Berglund är nyexaminerad från yrkesutbildningen Systemutvecklare .Net.

Tidigare har hon praktiserat på PEAB:s utvecklingsavdelning och det var där hon fick upp ögonen för programmering.

– Jag fick möjlighet att prova på programmering ett år innan jag påbörjade min utbildning. Då insåg jag snabbt att det är systemutveckling jag vill arbeta med. 

Arbetet på Cinode är Alices första jobb som utvecklare. Att hon sökte sig till bolaget beror framför allt på intresset för produkten.

– Nu har jag jobbat här under några veckor och jag ser verkligen vilken kraftfull produkt det är. Dessutom finns det många roliga planer på hur produkten ska kunna förbättras ytterligare. Jag ser fram emot att få vara med och göra Cinode ännu bättre helt enkelt! Ett annat stort plus är att jag har många kunniga kollegor som jag kan lära mig mycket av. 

När Alice inte arbetar är hon i stallet eller beger sig ut i skogen för att motionera djuren.

– Jag har en connemaraponny och en flatcoated retriever. Djur och natur är ett väldigt bra intresse som står i kontrast till att sitta framför datorn och programmera. Jag är också intresserad av filosofi och ägnar gärna tid åt filosofiska diskussioner tillsammans med vänner och familjen.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg