Connecting a world of dedicated professionals

Cinode är ett smartare sätt att driva konsultföretag. Kompetenser blir synliga, möjligheter skapas, och människor och företag får förutsättningar att växa. Vår passion är att förenkla vardagen för alla i konsultbranschen.

Vi som jobbar på Cinode har själva varit konsulter, säljare och chefer. Vi vet en hel del om vad som kan bli enklare och bättre i vår bransch. Så vi har gjort det till vår uppgift att göra det mindre krångligt att driva konsultbolag.We help you reach your full potential in the sales and delivery of skills.

Mission Statement


Sälj, leverans och ledning – Vi lovar att hjälpa dig att nå ditt företags fulla potential genom att leverera enastående tekniker för kompetenshantering.

Medarbetare, underkonsulter och partnerföretag – Vi lovar att hjälpa dig att nå din fulla potential genom att göra din kompetens synlig och tillgänglig i en uppkopplad värld.Vi vågar tänka stort och globalt. Vår resa mot visionen fortsätter...Connecting the world’s supply and demand of skills.

Vision Statement


Together your way

Vi är ett team. Vi blandar frihet och kreativitet med en stor portion egenansvar. Du har en plan för vad du vill uppnå och här har du kul när du delar med dig av dina tankar och visioner.

Cinode vill vara en möjliggörare för din personliga utveckling – vi arbetar inte fyrkantigt.

Shooting for the thought leader

Vi springer fort på konsultmarknadens arena. Vi älskar kundmöten, vi älskar teknik. Vi producerar Veckans konsultnyheter, vi bloggar och vi skriver whitepapers om konsultbranschen. Tillbaka får vi en grym energi, inspiration och insikter.

Transparensen kring kunskaper och lärdomar delas av hela teamet – det ger oss alla bränsle att positionera Cinode som bolaget med den gula ledartröjan.

Mostly sunny

Vi sätter höga mål. Vi firar våra segrar. Vi gillar att testa och klura ut nya lösningar. Ibland blir det inte som vi tänkt oss – det leder till större förståelse och nya möjligheter. Vi diggar lärandet och vill utvecklas.

Vi är orädda och antar utmaningen.

quis, mi, ipsum tristique ipsum amet, Donec eget