Automatisering och digitalisering för tillväxt av ditt konsultbolag

Skrivet av Jonas Dahlsjö - Customer Success Manager på Cinode |  Ingen kommentar

Dagens konsultmarknad förändras snabbt och karakteriseras av hög personalomsättning, omfattande rekryteringskostnader och behovet av att samarbeta med andra konsultbolag.

Exempelvis handlar det om att in specialistkompetens för att lyckas vinna nya affärer och öka intäkterna, eller för att kunna leverera inom krävande ramavtal. Kunderna förväntar sig svar fort vilket kräver genomtänkta processer, tydligt ansvar och transparens.

Konsultbolag som proaktivt hjälper kunder att lösa problem och omgående hittar resurser för detta ses snarare som en partner än en leverantör och klättrar i värdekedjan.

För att lyckas kan konsultbolag använda verktyg utvecklade specifikt för att effektivisera centrala processer och administrativa uppgifter som annars är kostsamt och tar onödigt lång tid.

Välj ett systemstöd ni kan växa med och som är användarvänligt. Både för konsulten, konsultchefen samt ledningen och som gör att ni kan arbeta proaktivt för att lösa kundens problem samt minimera er administration. Då kan er konsultaffär växa med god lönsamhet och ni undviker att halka efter konkurrenterna.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Jonas Dahlsjö - Customer Success Manager på Cinode
Jonas Dahlsjö - Customer Success Manager på Cinode
Jonas sätter kunden i fokus hos sin roll som Customer Success Manager på Cinode. Han hjälper dagligen kunderna att få ut det mesta möjliga av plattformen och nå sina mål. Han har även varit med att bygga upp Customer Success organisationen strategiskt och bland annat skapat ett digitalt videobibliotek för kunderna. Privat gillar han tech, musik och mode!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *